06.12.06 | Kresse Hommage


Nicky / Eric de Noorman

In het nieuwste nummer van stripmagazine Myx brengen diverse tekenaars een hommage aan Hans G. Kresse, tekenaar van onder andere Eric de Noorman. Mijn bijdrage in samenwerking met Marq van Broekhoven (tekst) kun je bekijken en lezen door bovenstaande illustratie aan te klikken.


05.10.06 | Trunk


Trunk

Willem Ritstier en ik zijn gestart met een nieuwe strip, rond de figuur "Trunk". De strip is ontstaan uit het Bloeddorst-project van Menno Kooistra, een album vol horror-strips van Nederlandse tekenaars dat bij uitgeverij Bee Dee zal verschijnen. De "lichamelijk gehandicapte" Trunk probeert zich staande te houden in een bizarre wereld waar de hel is losgebroken. Het korte verhaal "De kleine Indiaan" is al gereed en zal als kleurenbijlage bij "Myx-magazine" verschijnen en in zwartwit in Bloeddorst.

Daarnaast zijn we begonnen aan een lang verhaal met de titel "De onbekende soldaat" dat eind dit jaar in Myx van start zal gaan en in het Nederlands bij uitgeverij Bee Dee zal verschijnen. Ook staan er diverse vertalingen op stapel.


05.10.06 | Ontbrekende strook Jack Pott


Jckptt2

In het tweede deel van Jack Pott, "Paniek in de Sahara" van uitgeverij Bee Dee is helaas iets fout gegaan. Strook 12 is twee maal geplaatst en wel als laatste strook op pagina 5 en als eerste strook op pagina 6. In plaats daarvan had natuurlijk strook 13 bovenaan pagina 6 moeten staan maar die heeft het album nu niet gehaald. Hierbij alsnog de juiste strook. [Download strook]


14.09.06 | Nieuwe uitgever Nicky Saxx


Bee Dee
Na een samenwerking van ruim zeven jaar hebben Minck Oosterveer en Willem Ritstier in goed overleg besloten om de nieuwe albums van "Nicky Saxx" niet langer meer door "Uitgeverij Boumaar" uit te laten geven. Deel 6 van deze serie (Fataal/Link) was het laatste deel dat nog door "Uitgeverij Boumaar" werd verzorgd. Vanaf februari 2007 gaat "Uitgeverij Bee Dee" de nieuwe albums van Nicky Saxx (De avonturen van Nicky Saxx) uitgeven.